desktop

tablet & mobile

Reviews

Heel wat bouwers en verbouwers hebben de voorbije jaren beroep gedaan op onze expertise.

De grote tevredenheid van onze klanten is een stimulans om ons elke dag opnieuw met enthousiasme in te zetten voor de vele gedupeerde bouwers en verbouwers.

Eigenaars die beroep deden op ons voor bijstand bij de voorlopige oplevering zijn zeer dankbaar omdat we een hoop gebreken opmerken die een leek niet zou zien. Ze ervaren het als een enorme besparing en het vermijden van een hoop frustaties achteraf.

4.5/5

Tevreden klanten

Bekijk hier onze google recensies en ontdek hoe andere klanten de samenwerking met Adexcon hebben ervaren.

Hulp bij voorlopige oplevering

De aankoop van een onroerend goed is een dure aangelegenheid waar de meesten onder ons behoorlijk wat geld in hebben geïnvesteerd. Het is daarom ook belangrijk dat je er na ingebruikname ten volle kan van genieten.

De meeste eigenaars hebben onvoldoende bouwkundige kennis. Daarom is het van belang dat je bij de voorlopige oplevering van je eigendom bouwkundig advies inhuurt en je technisch laat bijstaan door een bouwexpert. Wij zullen de zichtbare bouwgebreken en bouwfouten vaststellen en ze in het PV van oplevering laten opnemen.

Lees hieronder de vele recensies en ervaringen van onze klanten.

Bouwadvies

Droom je ook van een eigendom maar durf je de stap in het duister niet te zetten?

Schrikt de complexiteit van de materie je ook af? Ben je door je omgeving ook al gewaarschuwd voor het risico op onvoorziene kosten of gebreken? Dan voel je je wellicht gebaat bij een tweede opinie of iemand die je project mee onder de loep neemt.

Wij ondersteunen je project van A tot Z, zoals je kan lezen in de recensies hieronder.

Bouwexpertise

Wanneer je ergens bouwschade of bouwgebreken ondervindt, kan je ons inschakelen voor een eenzijdige expertise.

Wij zullen een onafhankelijke expertise van je bouw uitvoeren en de bouwproblemen vaststellen en oplossen. 

Desgevallend kan het verslag van onze eenzijdige expertise een eerste stap zijn om je aannemer in kennis te stellen van een bouwtechnisch probleem. Lees hieronder de vele recensies en ervaringen van onze klanten.

Type getuigenis

Als leek is het nuttig om een expert ter zake onder de arm te nemen. Wij kozen voor Adexcon. De communicatie verliep zeer vlot, Pascale staat je bij in raad en daad. Op de dag zelf was Hans stipt op tijd en gaf zeer nuttig advies (de bouwfirma neemt ook de opmerkingen van Hans ter harte). Eersteklas service 👍.

Ben

Hans heeft me heel goed bijgestaan tijdens de voorlopige oplevering van een appartement.
Door zijn bouwkennis, attitude en ervaring kan ik gerust zijn dat de oplevering goed is verlopen.
Zijn bijstand is zeker het geld waard!

Robert

We zijn uiterst tevreden over de bijstand die we van u hebben gekregen tijdens de oplevering van ons nieuwbouwappartement. Uw kennis en expertise zijn een grote geruststelling voor ons geweest tijdens de oplevering en uw advies heeft ervoor gezorgd dat wij de juiste keuzes konden maken. Bedankt, mijnheer Van den Broeck!

Axel

Top service! Ik had reeds enkele vragen vóór de oplevering en deze werden steeds uitvoerig beantwoord. Het was een grote meerwaarde om bijstand te hebben van Hans tijdens de oplevering van onze woning. Hij heeft oog voor detail en is een aangename expert. Een aanrader!

Dries

Hans gaat heel nauwkeurig te werk, wij bevelen hem zeker aan!!!

Dorien

Adexcon heeft een heel goede analyse gemaakt van de tekortkomingen, waardoor wij een sterk argument hadden tegen de bouwonderneming. Uiteindelijk is de laatste overstag gegaan en heeft de tekortkomingen efficient aangepast, zonder verdere kosten.

Maurice

Een echte meerwaarde bij oplevering van ons appartement. Hans ziet dingen waar wij over zouden kijken en pas later achter zouden komen en dan zelf voor de kosten moeten opdraaien.

Erik

Bedankt voor het constructief technisch advies voor onze verbouwplannen op de beurs Wonen in Mechelen. Ons gesprek was zeer leerrijk en tof dat we met onze vragen terecht konden bij Adexcon voor je deskundig advies. Echte aanrader voor verbouwers die technische hulp kunnen gebruiken!

Frederic

Zeer tevreden dat Hans me kon bijstaan bij de oplevering van mijn appartement. Hij gaat zeer grondig te werk, merkt zeer veel op, onderhandelt goed. Wijst ook op wettelijke vereisten en normen. Zijn aanwezigheid maakte de oplevering voor mij minder stressvol, omdat ik een professional aan mijn zijde had.

Kim
error: Content is protected !!