desktop

tablet & mobile

Goed advies betaalt zichzelf terug

Tarieven

Alles is afhankelijk van de complexiteit en omvang van de opdracht, alsook van de beschikbaarheid van nuttige informatie. De tarieven variëren al naargelang de complexiteit.

Onze prestaties worden in regie aangerekend vanaf aankomst tot vertrek op het project.  De prestaties voor opmaak van het expertiseverslag en prestaties vanop afstand worden eveneens aangerekend aan hetzelfde regietarief als een plaatsbezoek. 

Voor de verplaatsingskost wordt een tarief per kilometer aangerekend.  Deze dekt zowel het vervoer op zich als de tijd onderweg.

Ter indicatie

Voorlopige oplevering

Voor de voorlopige oplevering van een appartement of kleine woning kan je uitgaan van een gemiddelde van 2,5 uur technische bijstand ter plaatse, wat een relatieve kleine investering is ten opzichte van de totale investering.

Kortom, onze bijstand verdient zichzelf snel terug, vermits wij gebreken identificeren die jij, als particulier, wellicht nooit opmerkt en die je mogelijks later zullen frustreren of extra geld zullen kosten.

Wij zorgen ervoor dat je, mits een minimale kost van enkele honderden euro’s, met een gerust gevoel je nieuwe woonst in ontvangst kan nemen.

Mits een kleine investering voorkom je een hoop ellende en/of frustraties achteraf.

Expertise

Voor een bouwkundige expertise is het van belang dat je het probleem zo duidelijk mogelijk tracht te omschrijven om de expertisekosten te reduceren. Tracht zo bondig en overzichtelijk mogelijk te zijn in je uitleg en indien mogelijk te documenteren met relevante foto’s of ander bewijsmateriaal. Leg uit welke stappen je reeds ondernomen.

In navolging van een bouwkundige expertise kunnen wij je ook bijstaan in de bemiddeling of ingebrekestelling van je aannemer/architect of derde partij. Wij kunnen tevens een controle doen van de herstellingswerken of erop toezien dat alle betrokken partijen hun afspraken nakomen totdat het probleem volledig opgelost is. Uiteraard is deze tussenkomst ook aan het regietarief.

In sommige gevallen, kunnen we afspreken dat bepaalde zaken door jou gebeuren, zodat onze interventiekosten kunnen beperkt worden.

Wens je een vrijblijvende offerte en meer aanvullende informatie? 

1 ruime ervaring

2 snelle service

3 oplossingsgericht

4 kostenbesparend

5 diplomatisch

4.5/5

Tevreden klanten

Bekijk hier onze google recensies en ontdek hoe andere klanten de samenwerking met ons hebben ervaren.

Voor onze voorlopige oplevering heeft Hans ons heel goed en professioneel geholpen. Het maken van de afspraak en de verder afhandeling verliep allemaal heel vlot en in een aangename sfeer.

Ralph

Hans heeft me heel goed bijgestaan tijdens de voorlopige oplevering van een appartement.
Door zijn bouwkennis, attitude en ervaring kan ik gerust zijn dat de oplevering goed is verlopen.
Zijn bijstand is zeker het geld waard!

Robert
error: Content is protected !!

Jaarlijks verlof

15 juli t.e.m. 5 augustus 2024

Mails worden met vertraging gelezen en telefonisch zijn we opnieuw bereikbaar vanaf 6 augustus.

Bouwverlof Adexcon