desktop

tablet & mobile

Bouwadvies van A tot Z

Bouwadvies

Droom jij ook van een eigendom maar durf je de stap in het duister niet te zetten?

Schrikt de complexiteit van de materie je ook af? Ben je door je omgeving ook al gewaarschuwd voor het risico op onvoorziene kosten of gebreken? Dan voel je jezelf wellicht gebaat bij een tweede opinie of iemand die je project mee onder de loep neemt. Wij begeleiden je project van A tot Z.  Met de hulp van een bouwadviseur voorkom je een hoop ellende.

Bezint dus eer ge begint!

Al te vaak wordt men geconfronteerd met een situatie waarbij men denkt; had ik het op voorhand geweten,…

Adexcon kan je helpen met onafhankelijk deskundig bouwadvies, nog voor de start van je nieuwbouw- of renovatieproject.  Op die manier voorkom je veel leed en frustaties, vertragingen en kan je met een gerust gevoel de werken aanvatten. 

Tevens verstrekken wij bijstand en ondersteuning bij de voorlopige oplevering van je nieuwbouw. Dit is een cruciaal moment in de bouwfase.  Alle zichtbare gebreken die niet in het PV van voorlopige oplevering genoteerd staan, zijn achteraf voor rekening van de eigenaar. De kost voor de bouwkundige bijstand verdient zichzelf meer dan terug.

Heb je tijdens de oprichting van je woning de hulp van een bouwexpert nodig? Ook dan kunnen wij meegaan tijdens een voorrondgang of bij twijfel, zodat de meeste gebreken zijn opgelost voor de eigenlijke voorlopige oplevering.

Overweeg je de aankoop van een onroerend goed? Dan heb je er zeker baat bij om een deskundige mee te nemen naar de bezichtiging. Wij geven de aandachtspunten weer zodat je een correcte evaluatie kan maken.

Voor professionele organisaties (advocaten, syndici,…) bieden wij bouwtechnische ondersteuning en bijstand aan. Zij kunnen geen specialist zijn in elk vakgebied en hebben vaak nood aan specifieke bouwkundige kennis. Zij zijn daarom gebaat bij de tussenkomst van een bouwadviseur.

1 ruime ervaring

2 snelle service

3 oplossingsgericht

4 kostenbesparend

5 diplomatisch

4.5/5

Tevreden klanten

Bekijk hier onze google recensies en ontdek hoe andere klanten de samenwerking met ons hebben ervaren.

Wij hebben een beroep gedaan op Adexcon om ons bij te staan bij de voorlopige oplevering van ons nieuwbouw appartement en zijn zeer tevreden over de door Hans geleverde bijstand (en de administratieve organisatie ervan door Pascale). Hans kwam tijdig aan op de plaats van afspraak en is een absolute meerwaarde bij een voorlopige oplevering want hij weet en ziet dingen die ons als leek ontgaan. Hij laat zich niet van de wijs brengen door “trukken van de foor”, gaat rustig, gestructureerd en grondig door elk punt, wijst op mankementen en noteert ze ook zelf. Zijn kennis en ervaring werden snel opgemerkt door de andere partij, wat maakt dat deze ook snel doorhad dat ze beter meewerkend konden zijn i.p.v. over elke opmerking te discussiëren. Dit alles maakte dat we a.h.w. stressloos de voorlopige oplevering ervaren hebben. Prima vakman die we zeker kunnen aanbevelen.

Luc

Top service! Ik had reeds enkele vragen vóór de oplevering en deze werden steeds uitvoerig beantwoord. Het was een grote meerwaarde om bijstand te hebben van Hans tijdens de oplevering van onze woning. Hij heeft oog voor detail en is een aangename expert. Een aanrader!

Dries
error: Content is protected !!