Bouwadvies

Bouwadvies van A tot Z

Had ik het maar geweten….

Droomt u ook van een eigendom maar durft u de stap in het duister niet te zetten?

Schrikt de complexiteit van de materie u ook af? Bent u door uw omgeving ook al gewaarschuwd voor het risico op onvoorziene kosten of gebreken? Dan voelt u zich wellicht gebaat bij een tweede opinie of iemand die uw project mee onder de loep neemt. Wij begeleiden uw project van A tot Z.

Bezin dus eer je begint!

Al te vaak wordt men geconfronteerd met een situatie waarbij men denkt; had ik het op voorhand geweten,…

Adexcon kan u helpen met bouwadvies en zal u onafhankelijk deskundig advies verstrekken. Tevens kunnen wij bijstand verlenen zodat u uw project met een gerust gevoel kan aanvatten of afwerken.

Adexcon voorafgaandelijk bouwadvies

Voorafgaandelijke en tussentijds bouwadvies

Voorafgaandelijk bouwadvies vóór ondertekening contract

Adexcon - bouwtechnische audit

Bouwtechnische audit

Overweegt u de aankoop van een onroerend goed ?

Adexcon - Bouwtechnische ondersteuning aan professionele organisaties

Bouwtechnische ondersteuning aan professionele organisaties

bouwadvies en expertises door een specialist

Adexcon - assistentie bij oplevering

Assistentie bij oplevering

Bent u ook benauwd voor addertjes onder het gras?

Onze klanten getuigen

 • Bedankt voor het constructief technisch advies voor onze verbouwplannen op de beurs Wonen in Mechelen. Ons gesprek was zeer leerrijk en tof dat we met onze vragen terecht konden bij Adexcon voor je deskundig advies. Echte aanrader voor verbouwers die technische hulp kunnen gebruiken!

  Frederic
 • We zijn zeer tevreden met jullie professionele aanpak en hulp tijdens onze verbouwing. Toen de aannemer grote fouten maakte en hij niet meer wenste te communiceren met de architecte, konden we rekenen op jullie expertise. Na een duidelijk verslag met foto’s en degelijke technische ondersteuning kon er duidelijk aangetoond worden bij wie de fout lag. Dankzij jullie kennis en aanpak konden we eindelijk tot een oplossing over gaan!
  Een aanrader, anders zaten we hier misschien nog met een vete die niet opgelost raakte.
  Bedankt!

  Lindsay
 • We zijn uiterst tevreden over de bijstand die we van u hebben gekregen tijdens de oplevering van ons nieuwbouwappartement. Uw kennis en expertise zijn een grote geruststelling voor ons geweest tijdens de oplevering en uw advies heeft ervoor gezorgd dat wij de juiste keuzes konden maken. Bedankt, mijnheer Van den Broeck!

  Axel