desktop

tablet & mobile

Gepassioneerd door het bouwen, strevend naar perfectie

OVER ADEXCON

Wat aanvankelijk startte met wat bouwadvies links en rechts in mijn kennissenkring, bleek een ernstig tekort in de markt.

Het werd me nogal snel duidelijk dat heel wat bouwers en verbouwers met hun bouwproblemen, bouwperikelen en bouwgeschillen in de kou bleven staan.

Ik besloot dus om het op te nemen voor deze groep mensen die, steeds talrijker, machteloos moeten toekijken hoe ze door de aannemer niet au sérieux worden genomen of niet de afwerking krijgen die ze verwachten en waarvoor ze betaald hebben.

Gedreven door de passie voor het vak wil ik daarom mijn kennis delen en ten dienste stellen van iedereen die met een bouwtechnische vraag of probleem te maken heeft.

Ik ben Hans Van den Broeck, Industriel Bouwkundig Ingenieur van opleiding en heb meer dan 30 jaar ervaring als senior projectleider in klasse 8 bouwbedrijven.

Ik kreeg meer en meer de vraag naar bouwadvies en bijstand links en rechts in mijn kennissenkring.

Ik merkte dat dit een leemte in de markt was en startte in 2015 in bijberoep met mijn éénmanszaak Adexcon.

In september 2017  besloot ik om mijn activiteiten voltijds als zelfstandig bouwexpert verder te zetten en mijn kennis ten dienste te stellen van een breder publiek.

Sedert december 2018 voer ik mijn activiteiten uit vanuit mijn vennootschap Adexcon Comm.V. Samen met mijn echtgenote Pascale, zetten wij ons dagelijks met veel enthousiasme in om jullie de juiste begeleiding en ondersteuning te bieden.

Wij trachten een ankerpunt te zijn waar je, als bouwer, beroep kan op doen als de materie te complex wordt. Ook wanneer je te maken hebt met een bouwgebrek, bouwprobleem of wanneer je jezelf onvoldoende kan verdedigen in een bouwgeschil.

Bij ons ben je zeker van een jarenlange kennis en ruime ervaring in de sector en een streven naar definitieve oplossingen.

Doordat sommige aannemers, bouwpartners of verkopers het niet altijd nauw nemen met de kwaliteit, blijkt er een grote vraag naar bijstand, alsook naar assistentie bij het opleveren van een eigendom.

Dankzij een diplomatische aanpak slagen we erin om het bouwproject te sturen in de goede richting zodat je de afwerking en kwaliteit krijgt waarvoor je betaald hebt. Zo kan je achteraf ten volle genieten van je eigendom.

Steeds met het oog op een oplossingsgerichte aanpak en kostenbesparende acties trachten we je te begeleiden.  Dit zowel vóór, tijdens of ná het bouwproces.

Veel bouwers en verbouwers hebben intussen beroep gedaan op ons en wisten onze tussenkomst enorm te appreciëren. De vele positieve recensies getuigen ervan dat onze klanten dit ervaren als een grote meerwaarde.

We hebben inmiddels ook heel wat samenwerkingen met syndici die op ons beroep doen voor het technisch aspect van de gebouwen in hun beheer.

Advocatenkantoren schakelen ons geregeld in als technisch raadsman in een juridisch dossier of rekenen op onze bijstand voor het uitwisselen van conclusies en bij hun verweer.

1 ruime ervaring

2 snelle service

3 oplossingsgericht

4 kostenbesparend

5 diplomatisch

Voel je je ook in de kou staan met je bouwprobleem en zoek je een oplossing?

Of heb je nood aan bouwadvies of bijstand bij de voorlopige oplevering?

4.5/5

Tevreden klanten

Bekijk hier onze google recensies en ontdek hoe andere klanten de samenwerking met ons hebben ervaren.

Hans heeft me bijgestaan bij de voorlopige oplevering van mijn appartement. Hij ging zeer nauwkeurig en professioneel te werk. Zijn bijdrage heeft zeker een verschil gemaakt!

Paul

Door de vakkundigheid en technische kennis van Hans, werden alle zichtbare en zelfs onzichtbare gebreken met toekomstige gevolgen opgemerkt tijdens de voorlopige oplevering. Aanrader voor bouwtechnische bijstand!

Anthony
error: Content is protected !!