Gepassioneerd door het bouwen, strevend naar perfectie

OVER ADEXCON

Wat aanvankelijk startte met wat bouwadvies links en rechts in mijn kennissenkring, bleek een ernstig tekort in de markt.

Het werd me nogal snel duidelijk dat heel wat bouwers en verbouwers met hun bouwproblemen, bouwperikelen en bouwgeschillen in de kou bleven staan.

Ik besloot dus om het op te nemen voor deze groep mensen die, steeds talrijker, machteloos moeten toekijken hoe ze door de aannemer niet au sérieux worden genomen of niet de afwerking krijgen die ze verwachten en waarvoor ze betaald hebben.

Gedreven door de passie voor het vak wil ik daarom mijn kennis delen en ten dienste stellen van iedereen die met een bouwtechnische vraag of probleem te maken heeft.

Ik ben Hans Van den Broeck, Industriel Bouwkundig Ingenieur van opleiding en heb meer dan 30 jaar ervaring als senior projectleider in klasse 8 bouwbedrijven.

Ik kreeg meer en meer de vraag naar bouwadvies en bijstand links en rechts in mijn kennissenkring.

Ik merkte dat dit een leemte in de markt was en startte in 2015 in bijberoep met mijn éénmanszaak Adexcon.

In september 2017  besloot ik om mijn activiteiten voltijds als zelfstandig bouwexpert verder te zetten en mijn kennis ten dienste te stellen van een breder publiek.

Sedert december 2018 voer ik mijn activiteiten uit vanuit mijn vennootschap Adexcon Comm.V. Samen met mijn echtgenote Pascale, zetten wij ons dagelijks met veel enthousiasme in om jullie de juiste begeleiding en ondersteuning te bieden.

Wij trachten een ankerpunt te zijn waar je, als bouwer, beroep kan op doen als de materie te complex wordt. Ook wanneer je te maken hebt met een bouwgebrek, bouwprobleem of wanneer je jezelf onvoldoende kan verdedigen in een bouwgeschil.

Bij ons ben je zeker van een jarenlange kennis en ruime ervaring in de sector en een streven naar definitieve oplossingen.

Doordat sommige aannemers, bouwpartners of verkopers het niet altijd nauw nemen met de kwaliteit, blijkt er een grote vraag naar bijstand, alsook naar assistentie bij het opleveren van een eigendom.

Dankzij een diplomatische aanpak slagen we erin om het bouwproject te sturen in de goede richting zodat je de afwerking en kwaliteit krijgt waarvoor je betaald hebt. Zo kan je achteraf ten volle genieten van je eigendom.

Steeds met het oog op een oplossingsgerichte aanpak en kostenbesparende acties trachten we je te begeleiden.  Dit zowel vóór, tijdens of ná het bouwproces.

Veel bouwers en verbouwers hebben intussen beroep gedaan op ons en wisten onze tussenkomst enorm te appreciëren. De vele positieve recensies getuigen ervan dat onze klanten dit ervaren als een grote meerwaarde.

We hebben inmiddels ook heel wat samenwerkingen met syndici die op ons beroep doen voor het technisch aspect van de gebouwen in hun beheer.

Advocatenkantoren schakelen ons geregeld in als technisch raadsman in een juridisch dossier of rekenen op onze bijstand voor het uitwisselen van conclusies en bij hun verweer.

1 ruime ervaring

2 snelle service

3 oplossingsgericht

4 kostenbesparend

5 diplomatisch

Voel je je ook in de kou staan met je bouwprobleem en zoek je een oplossing?

Of heb je nood aan bouwadvies of bijstand bij de voorlopige oplevering?

4.5/5

Tevreden klanten

Bekijk hier onze google recensies en ontdek hoe andere klanten de samenwerking met ons hebben ervaren.

Hans heeft ervoor gezorgd dat ik kon genieten van een heel aangename en ontspannen voorlopige oplevering van mijn appartement. Hans was op tijd op de afspraak, zeer vriendelijk, professioneel en correct. Hij nam zijn tijd en liet zich niet opjagen door de aannemer. Daarnaast gaf hij nog tips over verschillende technische zaken die aanwezig waren in het appartement, zoals het ventilatiesysteem.

Absoluut aan te raden voor een voorlopige oplevering! Bedankt voor de fijne samenwerking Hans en Pascale.

Lina

We zijn zeer tevreden met jullie professionele aanpak en hulp tijdens onze verbouwing. Toen de aannemer grote fouten maakte en hij niet meer wenste te communiceren met de architecte, konden we rekenen op jullie expertise. Na een duidelijk verslag met foto’s en degelijke technische ondersteuning kon er duidelijk aangetoond worden bij wie de fout lag. Dankzij jullie kennis en aanpak konden we eindelijk tot een oplossing over gaan!
Een aanrader, anders zaten we hier misschien nog met een vete die niet opgelost raakte.
Bedankt!

Lindsay