Yarn

Wij (als bouwkundige leken) hebben beroep gedaan op Hans wat betreft de voorlopige oplevering van ons appartement. Hans was stipt op tijd en heeft een grondige inspectie uitgevoerd van alle ruimten, waarbij hij op een professionele en rustige manier te werk ging. Hans is goed op de hoogte van alle relevante wetgeving en heeft oog […]

Kristof

Ik heb gebruikgemaakt van de diensten van Adexcon bij de oplevering van mijn appartement en ben hier enorm tevreden van. Hans ging uiterst nauwkeurig te werk, waarbij zijn ervaring en oog voor detail een enorme meerwaarde waren bij dit proces. Zeker een aanrader!

Nikki

Hans heeft ons heel goed bijgestaan bij de voorlopige oplevering van onze woning. Dankzij hem werd alles grondig overlopen en genoteerd tijdens de rondgang. Ook vragen die we hadden voorafgaand aan de oplevering, werden op een professionele manier beantwoord.Hans blijft rustig, werkt gestructureerd en kent zijn vak.Topservice en zeker een aanrader.

Paul

Hans heeft me bijgestaan bij de voorlopige oplevering van mijn appartement. Hij ging zeer nauwkeurig en professioneel te werk. Zijn bijdrage heeft zeker een verschil gemaakt!

Ilse en Louis

Voor ons was het absoluut een meerwaarde om Hans mee te vragen naar de voorlopige oplevering van ons appartement. Hans is heel professioneel, rustig, werkt grondig en ziet tekortkomingen waar je als leek helemaal geen weet van hebt.Hij gaat op een gestructureerde manier te werk en noteert alle punten. Bovendien denkt hij ook na over […]

Dries

Top service! Ik had reeds enkele vragen vóór de oplevering en deze werden steeds uitvoerig beantwoord. Het was een grote meerwaarde om bijstand te hebben van Hans tijdens de oplevering van onze woning. Hij heeft oog voor detail en is een aangename expert. Een aanrader!

Maurice

Adexcon heeft een heel goede analyse gemaakt van de tekortkomingen, waardoor wij een sterk argument hadden tegen de bouwonderneming. Uiteindelijk is de laatste overstag gegaan en heeft de tekortkomingen efficient aangepast, zonder verdere kosten.

Kristof

Zeer aangename ervaring met Hans! Kent zijn vak, met oog voor detail, een meerwaarde voor je voorlopige oplevering. Voor ons een must en we zijn dan ook zeer tevreden over zijn expertise/bijstand.

Sonja

Adexcon krijgt van mij 5 Michelin sterren!!! Dankzij Pascale en Hans van Adexcon werd een grote betwisting met een expert van de tegenpartij (die de schade veroorzaakten) in mijn dossier correct afgehandeld! Hans bezit een grote dossierkennis, heeft ontzettend veel ervaring en hanteert een rustige, correcte aanpak. Zowel de betrokkenheid van Pascale en Hans was […]

Robert

Hans heeft me heel goed bijgestaan tijdens de voorlopige oplevering van een appartement.Door zijn bouwkennis, attitude en ervaring kan ik gerust zijn dat de oplevering goed is verlopen.Zijn bijstand is zeker het geld waard!