Kristof

Ik heb gebruikgemaakt van de diensten van Adexcon bij de oplevering van mijn appartement en ben hier enorm tevreden van. Hans ging uiterst nauwkeurig te werk, waarbij zijn ervaring en oog voor detail een enorme meerwaarde waren bij dit proces. Zeker een aanrader!

Nikki

Hans heeft ons heel goed bijgestaan bij de voorlopige oplevering van onze woning. Dankzij hem werd alles grondig overlopen en genoteerd tijdens de rondgang. Ook vragen die we hadden voorafgaand aan de oplevering, werden op een professionele manier beantwoord.Hans blijft rustig, werkt gestructureerd en kent zijn vak.Topservice en zeker een aanrader.

Paul

Hans heeft me bijgestaan bij de voorlopige oplevering van mijn appartement. Hij ging zeer nauwkeurig en professioneel te werk. Zijn bijdrage heeft zeker een verschil gemaakt!

Ilse en Louis

Voor ons was het absoluut een meerwaarde om Hans mee te vragen naar de voorlopige oplevering van ons appartement. Hans is heel professioneel, rustig, werkt grondig en ziet tekortkomingen waar je als leek helemaal geen weet van hebt.Hij gaat op een gestructureerde manier te werk en noteert alle punten. Bovendien denkt hij ook na over […]

Dries

Top service! Ik had reeds enkele vragen vóór de oplevering en deze werden steeds uitvoerig beantwoord. Het was een grote meerwaarde om bijstand te hebben van Hans tijdens de oplevering van onze woning. Hij heeft oog voor detail en is een aangename expert. Een aanrader!

Kristof

Zeer aangename ervaring met Hans! Kent zijn vak, met oog voor detail, een meerwaarde voor je voorlopige oplevering. Voor ons een must en we zijn dan ook zeer tevreden over zijn expertise/bijstand.

Robert

Hans heeft me heel goed bijgestaan tijdens de voorlopige oplevering van een appartement.Door zijn bouwkennis, attitude en ervaring kan ik gerust zijn dat de oplevering goed is verlopen.Zijn bijstand is zeker het geld waard!

Carmen

Adexcon biedt een geweldige service en zeer professionele bijstand. Wij waren enorm blij dat we Hans hebben gevraagd voor de bijstand bij de voorlopige oplevering van onze nieuwbouw. Hans slaat geen enkel plaatsje over en bekijkt alles heel grondig. Wij hebben dan ook gemerkt dat Hans een zeer correcte aanpak heeft. Af en toe eens […]

Guy

Hans heeft ons prima bijgestaan bij de oplevering van ons nieuwbouwappartement aan de kust. Op een vakkundige en gedetailleerde manier loodste hij ons door de procedure en wist op een gebalanceerde manier met de bouwonderneming de nog af te werken punten vast te leggen. Bedankt Hans !

Koen

Voor mij was het een enorme toegevoegde waarde om Hans te hebben bij onze voorlopige oplevering. Hij weet perfect wat mag en niet mag en zal proberen zoveel mogelijk op te laten schrijven. Voor mij echt een aanrader. Ook de communicatie en opvolging was heel correct.