desktop

tablet & mobile

Adexcon levert oplossing bij problemen in net gekochte woning

Tijdens een recente expertise van een net aangekochte woning werden we geconfronteerd met toch wel zéér frappante gebreken.

Achter de keukenkasten verscholen zich zéér vochtige muren, die bekleed werden met EPDM-folie, waarvoor gyprocplaten als afwerking aangebracht werden. Het vocht liep achter de EPDM-folie in de vloer. Op de vloertegels werd door de vorige eigenaar laminaat geplaatst. Daarnaast stelden we in de kelder ernstige roest vast op metalen kolommen, dat bedekt werd met gaas en een likje verf. Ook de gasleiding bleek in zeer bedenkelijke staat en de elektriciteit werd afgekeurd.

Dankzij ons expertiseverslag bieden wij de klant een mogelijke oplossing om een compensatie van de verkoper te eisen of de verkoop ongedaan te maken.

Bent u ook van mening dat uw recent aangekochte woning ernstige verborgen gebreken vertoont?  Een bouwkundige expertise van Adexcon brengt uitsluitsel.  Maar beter is nog om ons voorafgaandelijk bij het aankoopproces te betrekken en een bouwtechnische audit te doen vooraleer u de aankoopakte ondertekent.

vochtprobleem kelder
vochtprobleem kelder
error: Content is protected !!

Jaarlijks verlof

15 juli t.e.m. 5 augustus 2024

Mails worden met vertraging gelezen en telefonisch zijn we opnieuw bereikbaar vanaf 6 augustus.

Bouwverlof Adexcon